Pico

OVER ONS

Oprichting

Paramaribo International Cargo Office is een bedrijf dat is opgericht in 2017. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in vrachtverkeer ten behoeve van het Surinaams bedrijfsleven (commercieel) en de Surinaamse gemeenschap (particulier).

In het afgelopen jaar heft bedrijf zich ontwikkeld tot één van de grootste expediteurs gericht op Suriname. Naast het hoofdkantoor op Geyersvlijt zijn er ten behoeve van particuliere klanten 5 vestigingen verspreid over het land, namelijk Kwatta, Latour, Lelydorp, Nickerie en Commewijne.

Op 1 Juni ’17 heeft Surinam Air Cargo een douane entrepot geopend in Suriname onder de naam Paramaribo International Cargo Office
( PICO ). Hier worden alle lucht/zeevracht zendingen afgehandeld en tevens door de doaune gevisiteerd. Ook is er de mogelijkheid om alle export zendingen hier aan te leveren.

Directie en Personeel

Het bestuur van Paramaribo International Cargo Office wordt gevormd door twee directieleden. Deze worden dagelijks ondersteund door ongeveer dertig medewerkers van de afdelingen Operations, Import, Export, Financiele Administratie en de vestigingen.

 

Diensten

Door de ervaringen en dynamische ontwikkelingen van het afgelopen jaar is het bedrijf in staat om een totaal pakket van diensten aan te bieden.