VISITATIE LUCHT- EN ZEEVRACHT PAKKETTEN

Paramaribo International Cargo Office/ Surinam Air Cargo/ Suriname International Transport is een transportbedrijf met kantoren zowel in Nederland als in Suriname. Wij, van S.A.C./ S.I.T/ P.I.C.O. verzorgen voor u als klant het vrachtverkeer tussen deze twee landen.

In Nederland zijn onze kantoren gevestigd in: Hoofddorp, Almere-Stad, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Antwerpen.

In Suriname zijn onze kantoren gevestigd in: Geyersvlijt, Kwatta, Abra broki, Commewijne, Lelydorp en Nickerie.

S.A.C./ S.I.T./ P.I.C.O. wil in het kader van de dienstverlening u als klant tevreden stellen en houden en informeren wij u daarom over de gang van zaken – waarmee u rekening moet houden – vanaf het moment dat u uw doos of pakket aanbiedt bij een filiaal van ons bedrijf voor verzending per lucht- en of zeepost.

Alle pakketten die voor verzending naar het buitenland in dit geval dus Nederland/Suriname en vice versa, worden aangeboden, dienen door de douaneautoriteiten van beide landen te worden gecontroleerd. De controle op de inhoud van de pakketten heeft als doel de naleving van de Douanewetten, in zowel Nederland als Suriname in verband met de invoer en uitvoer van goederen die aan regels zijn gebonden.

Deze controle heeft tot gevolg dat de pakketten voor en na verzending door de Nederlandse als zowel Surinaamse douanemedewerkers in verband met visitatie kunnen en mogen worden geopend.

Wij willen benadrukken dat er in Nederland een honderd procent controle plaatsvindt voor de import als ook de export van lucht- en zeevracht pakketten.

Nadat de douane de controlewerkzaakheden heeft uitgevoerd, worden de geopende pakketten wederom verzegeld.

Houdt u er rekening mee dat bij het ontvangst nemen van dozen en pakketten op het filiaal in Lelydorp, Zanderij en Commewijne vooraf door de Surinaamse douaneambtenaren zijn gevisiteerd en dus reeds geopend zijn.

Uiteraard zijn onze medewerkers, indien u nog vragen heeft, bereid u hierover te informeren.

Paramaribo International Cargo Office        -> P.I.C.O.

Surinam Air Cargo B. V.                                    ->  S.A.C.

Surinam International Transport                   ->  S.I.T.

Scroll to Top